Programma

Jaarcirkel Latifagebed

Al jaren verlang ik ernaar om al mijn expertise te delen tijdens een jaarcirkel. Ik denk dat het voor mijzelf 1 van de meest waardevolle manieren is geweest om veilig te kunnen groeien en dichter bij mezelf te komen. Ik begeleid dit jaar 8 zondagen een dag van zelfzorg en liefdevolle verbinding in veen vaste besloten groep. We gebruiken de oeroude Latifameditatie als inspiratiebron en transformatie tool. Om zo beter in je vel te komen, te weten wat je echt wil & tijd voor jezelf te maken. Wil jij meer weten? Lees dan de volledige beschrijving via deze link.

Restorative Yoga & Klankschalenreis

Een keer in de maand op vrijdagavond van geef ik een restorative yogales met een klankreis. Een yoga les waarin je een diepe staat van ontspanning mag ervaren en je lichaam en geest de tijd geeft om te herstellen van een langdurige periode van stress.

data 2023 binnenkort online

De workshop duurt van 19:00 – 20:30 wordt gegeven bij Yogastudio Sacha in Hoorn.  Jouw bijdrage is €20,=.

Maancirkel

Een keer in de maand op zondagavond is er een maancirkel. We komen samen met een groep vrouwen rond volle maan. In deze vrouwencirkel staan spirituele groei, zelfliefde, sisterhood en heling centraal.

De workshop duurt van 19:00 – 21:30 wordt gegeven bij Yogastudio Sacha in Hoorn.  Jouw bijdrage is € 25,=

Wil je meer informatie over deze avonden volg dan deze link.

Workshop Hartcollage

Met een geleide meditatie maak je contact met je hart en verlangens voor het nieuwe jaar, wat leeft er diep in je. Een moment van verbinding met jezelf waarin je voelt wat er in beweging mag komen. Intuïtief laat je vervolgens een beeld ontstaan op canvas. Het geeft inzicht in wensen die onbewust of bewust in jou leven. Jouw hartcollage herinnert je dagelijks aan je eigen pad, als een positieve affirmatie, een zaadje dat tot bloei mag komen. Gun jezelf deze verbindende, helende & krachtige workshop
Jouw bijdrage €25,=
Inclusief materialen, thee & lekkers.
Data volgen.