Yoga

Met mijn yogalessen breng ik je weer even thuis bij jezelf. Ik nodig je uit om uit je hoofd te komen en dieper in je lijf te zinken. Je weer te verbinden met je adem, deze langzaam te laten vertragen, met aandacht en compassie dieper te laten dalen naar je buik, om zo je zenuwstelsel te kalmeren en te ontspannen. Je bent bewust aanwezig bij de strekking in je lichaam, om je grenzen te eren, spanning los te laten en de energie weer in beweging te brengen.

Yoga gaat niet over een ingewikkelde houding, lenigheid of over iets wel of niet kunnen. Het gaat veel meer over lichaamsbewustzijn, spanning loslaten, voelen wat er leeft in jou en mindful aanwezig zijn. Hierdoor word je je bewust van je lichaam, je emoties en je verlangens. Dit maakt dat je meer aanwezig bent in het leven, voelt wat spanning geeft en je hebt dan de tools om deze ook weer los te laten. Yoga is meer een levenswijze dan een uurtje op de mat. Het betekent dat je je lichaam en alle boodschappen die zij doorgeeft serieus neemt. Het is een prachtige vorm van zelfliefde, om iedere week op de mat te stappen en weer even af te stemmen op lichaam geest en ziel.

Yoga is een ontzettend waardevolle manier om in je dagelijkse leven verbonden te  blijven met jezelf. Je blijft ingecheckt, zodat je houding goed is, je doorademt en je genoeg ontspanning hebt. Ben je benieuwd geworden kijk dan bij Yogastudio Sacha
hier vind je de lessen die ik in de studio geef. Daarnaast geef ik in de zomer buitenlessen in het Julianaplantsoen in Hoorn en in het Amsterdamse Bos, deze lessen vind je op mijn Facebookpagina en mijn Instagrampagina. Je mag me altijd appen of mailen met je vragen.

Yoga op maat

Wil jij privé yoga, yoga op je werk of als verbindend groepsuitje neem dan contact met mij op.

[helft-links]Like mijn facebookpagina voor nieuws en inspiratie[/helft-links]

[helft-rechts]


[/helft-rechts]

keurmerk deugdenyoga

Breng jezelf met liefde in beweging