Yoga & Mindfulness

Met mijn yogales op dinsdagavond breng ik je weer even thuis bij jezelf. Ik nodig je uit om uit je hoofd te komen en dieper in je lijf te zinken. Je weer te verbinden met je adem, deze langzaam te laten vertragen, met aandacht en compassie dieper te laten dalen naar je buik, om zo je zenuwstelsel te kalmeren en te ontspannen. Je bent bewust aanwezig bij de strekking in je lichaam, om je grenzen te eren, spanning los te laten en de energie weer in beweging te brengen.

Yoga gaat niet over een ingewikkelde houding, lenigheid of over iets wel of niet kunnen. Het gaat veel meer over lichaamsbewustzijn, spanning loslaten, voelen wat er leeft in jou en mindful aanwezig zijn. Hierdoor word je je bewust van je lichaam, je emoties en je verlangens. Dit maakt dat je meer aanwezig bent in het leven, voelt wat spanning geeft en je hebt dan de tools om deze ook weer los te laten. Yoga is meer een levenswijze dan een uurtje op de mat. Het betekent dat je je lichaam en alle boodschappen die zij doorgeeft serieus neemt. Het is een prachtige vorm van zelfliefde, om iedere week op de mat te stappen en weer even af te stemmen op lichaam geest en ziel.

Yoga is een ontzettend waardevolle manier om in je dagelijkse leven verbonden te  blijven met jezelf. Je blijft ingecheckt, zodat je houding goed is, je doorademt en je genoeg ontspanning hebt. Iedere dinsdagavond om 20:00u ben je welkom voor een zachte verbindende Yin Yogales. 
Daarnaast geef ik in de zomer buitenlessen in het Julianaplantsoen in Hoorn en in het Amsterdamse Bos, deze lessen vind je op mijn Facebookpagina en mijn Instagrampagina. Je mag me altijd appen of mailen met je vragen.

Op maandagochtend geef ik een mindfulness & compassieles, waarin je door gerichte oefeningen leert om je zenuwstelsel te kalmeren. Je oefent in aandacht hebben voor het moment en je niet mee te laten slepen door de onrust buiten je. Soms kunnen gedachten, met name de innerlijke criticus, maken dat je gaat twijfelen, onzeker wordt, of zelfs jezelf als niet goed genoeg ervaart. In deze lessen leer je hoe je deze gedachten kunt gaan omzetten in positief denken en dankbaarheid. Door dit steeds opnieuw te oefenen verandert je leven.

Tarieven

Maandabonnement €37,50
Strippenkaart 10x is €100,=
Losse les €12,50

Yoga op maat

Wil jij privé yoga, yoga op je werk of als verbindend groepsuitje neem dan contact met mij op.

[helft-links]Like mijn facebookpagina voor nieuws en inspiratie[/helft-links]

[helft-rechts]


[/helft-rechts]

keurmerk deugdenyoga

Breng jezelf met liefde in beweging