Vrouwencirkel ondernemers

Een jaarcirkel speciaal voor de (startende) vrouwelijke ondernemer.

Ben jij ook ondernemer geworden om je passie te volgen? Door te kiezen voor iets waar je echt super blij van wordt. Wat fijn, ik kan je een hand geven, ook ik maakte die stap ruim 10 jaar geleden. Zo fijn om je hart te volgen.

Toch komt er meer bij kijken dan je soms lief is. Administratie, teksten schrijven, jezelf zichtbaar maken. Allemaal werk waar je soms echt niet op zit te wachten maar er ook bij hoort. Zo kan het zijn dat je merkt dat je continue bezig bent met je werk. Er is als het ware altijd wel weer wat te doen. Daarnaast is het soms ook best eenzaam. Je werkt vaak in je eentje, neemt alle beslissingen zelf en soms draai je overuren in je eigen hoofd om knopen door te hakken.

Door je te verbinden aan de jaarcirkel voor vrouwelijke ondernemers hoef jij het niet meer allemaal alleen te doen. In deze gelijkgestemde groep is ruimte om te delen waar je tegenaan loopt. Je hoeft beslissingen niet meer alleen te nemen en er is een klankbord voor jouw visie en actie. Dat is natuurlijk niet het enige wat we gaan doen. Het is geen praatgroep, maar ook een plek waar je ontspanning vindt. Een plaats om je spiritueel, mentaal en lichamelijk te ontwikkelen. Waar jij je als vrouwelijke entrepreneur kunt laten zien zonder jezelf klein te houden.

Een groep waar je op kunt terugvallen als je het even niet weet. Een plek waar je gesupport wordt en aangemoedigd om je licht te laten schijnen. Een maandelijkse check up voor jou als persoon en voor jouw bedrijf. Zit je nog op je eigen pad, of is er weerstand, twijfel of oude patronen. Ben je te hard aan het trekken, of zit je vast in een stuk.

Wat haal je eruit?

  • je bouwt een community op van ondernemersvrouwen waar je de rest van je carriere op terug kan vallen

Start september 2024 maandagen van 13.00-15.30

16 september kennismaking & intentie
14 oktober jouw verhaal & jouw missie
11 november twijfels & patronen
9 december loslaten & vertrouwen
13 januari visie & creatie
10 februari kwaliteiten en valkuilen
10 maart zelfzorg & verbinding
7 april doelen & planning
12 mei flow & daadkracht
16 juni integratie & viering

10 bijeenkomsten die jou in je kracht zetten. Zodat je iedere maand weer even afstemt op jezelf en samen kunt groeien. Want je hoeft het niet alleen te doen.

Aanmelding vóór 1 augustus zonder btw daarna met. Jouw investering €444,=