Workshops

Iedere laatste zondag van de maand geef ik een XL les speciaal voor vrouwen. De lessen zijn gericht op het helen, ontspannen en delen. Het is een moment in de maand waarin je tijd en ruimte neemt om dieper in jezelf te duiken. Om van je denken plaats te maken voor het voelen en van daaruit de balans weer te laten ontstaan. Iedere maand is er een nieuw thema waar we dieper op ingaan, hier zijn de yogahoudingen, de mantra’s, de sharings, de klankreis en andere oefeningen helemaal op afgestemd. Met als doel het herkennen, erkennen & accepteren van dat wat er leeft in jou, om vanuit die manier te helen, los te laten en te ontspannen.

Zondag 26 september neem ik je mee in een herfstles verbonden aan het element metaal. We stimuleren met de yin yoga houdingen de long- en dikke darm. We gaan dieper in op de betekenis van dit seizoen, om zo de balans te herstellen en te verbinden met de natuurlijke weg van de seizoenen. Hierin jou eigen ritme te vinden en net zoals de bomen de blaadjes loslaten mag je je bewust worden van wat jou niet meer dient. We sluiten de les af met een klankreis, die beweging brengt in de subtielere lagen, de reis die je uitnodigt om ook hierin je bewustzijn te verdiepen en van daaruit los te laten en te ontspannen.
Yogastudio Sacha – 13.00u-16.00u – €35,= er is plek voor 9 vrouwen

Zondag 31 oktober in deze XL les verdiepen we in het bindweefsel oftewel fascia. Wat is het eigenlijk, hoe kun je de energiedoorstroming stimuleren en hoe voelt jou bindweefsel? Met behulp van tennisballen en zwemnoodles gaan we beweging brengen in geblokkeerde energie, afvalstoffen afvoeren en voelen wat er in jouw bindweefsel opgeslagen ligt. We sluiten de les af met een klankreis, de klanken zijn als een verwarmend voedend bad voor jouw bindweefsel .
Yogastudio Sacha – 13.00u-16.00u – €35,= er is plek voor 9 vrouwen