Vrouwencirkels

Een vrouwencirkel is een fijne manier om te groeien en je op een positieve manier te verbinden met een groep vrouwen. Waar je misschien soms de competitie, het niet gunnen, roddelen of buitensluiten in je leven hebt ervaren of zelfs nog steeds voelt. Is een vrouwencirkel een veilige plek om samen te komen. In september 2024 en januari 2025 gaan de nieuwe vrouwencirkels van start.

Het is mijn ervaring dat het soms best spannend kan zijn om jezelf te openen in een groep. Zeker als je je onveilig voelt vanuit vervelende ervaringen met vrouwen. Je vertrouwen is beschaamd en hierdoor vind je het moeilijk om je kwetsbaar op te stellen. Logisch, dat begrijp ik als geen ander. Daarom heb ik ervoor gekozen om een jaar samen te komen. Zo leer je de groep langzaam kennen en door het delen, de oefeningen, het samenzijn voelt het steeds vertrouwder. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je wordt gestimuleerd door de anderen om helemaal jezelf te zijn.

Iedere maand kom je samen, er is ruimte om te delen, te huilen en te lachen. Er is steeds een bepaald thema dat we met elkaar uit gaan diepen. Er wordt niet alleen maar gepraat. Er zullen creatieve opdrachten zijn, oefeningen met elkaar, geleide meditaties, cacao ceremonie en nog veel meer. Je maakt contact met de diepere lagen van jezelf. Ook op spiritueel vlak ga je een ontwikkeling doormaken. Alles om steeds meer te ontdekken wie je bent en wat jouw pad is. Op een speelse, aardse en geleidelijke manier.

In september start de vrouwencirkel voor hoog sensitieve vrouwen en een voor vrouwelijke ondernemers. Wil jij hier meer over weten? Klik dan op de cirkel waar je interesse in hebt.

Hoog sensitieve vrouw – Jaarcirkel
Zelfstandige ondernemers – Jaarcirkel