Vrouwencirkels

Iedere zondag rond volle maan organiseer ik een vrouwencirkel. Een moment van verbinding, bewustwording, delen & creatiekracht. Het leven met de maan brengt je in verbinding met de cyclus, de cirkel van het leven. Samen beoefenen we meditatie, mantra’s, dans, creativiteit, delen, lichaamswerk & rituelen, in een veilige warme bedding van liefde en aandacht. We bewegen mee met de cyclus van de maan, je verbind je met je eigen cyclus, leeft meer met aandacht voor jezelf. Wat heb je nodig wat mag er gehoord, gezien en gevoeld worden. Er is tijd om te delen en van daaruit te helen, helderheid te krijgen in je eigen pad, rust te creëren in je hoofd. De vrouwencirkel is een gebruik uit alle tijden, een moment om elkaar te steunen, naar elkaar te luisteren, herkenning te vinden en te leren dat je niet alles alleen hoeft te dragen. Dat er een sisterhood is die je uitdaagt om je emoties te voelen, je licht te schijnen en jezelf te laten zien.

5 februari – IJsmaan – Heling en Diepgang
5 maart – Sneeuwmaan – Levenskracht en Ontkiemen
9 april – Eimaan – Zorg en Bescherming
7 mei – Maan van het ontwaken – Vruchtbaarheid
4 juni – Bloemmaan – Groeikracht en Verbinding
2 juli – Maan van de kortste nacht – Rijping
30 juli – Graanmaan – Overvloed en Bestemming
3 september – Maan van het Hemelvuur – Inzicht en Waarheid
1 oktober – Oogstmaan – Loslaten en Onsterfelijkheid
29 oktober – Jachtmaan – Overleven en Transformatie
26 november – Bloedmaan – Wijsheid en Offer
17 december – Boommaan – Dood en Wedergeboorte

Zoals je ziet heeft iedere maan een eigen thema dat gekoppeld is wat er in de natuur gebeurt. Door je te verbinden met de cyclus van de seizoenen verbind je je ook weer met je eigen natuur. Je volgt de flow van het leven en zo kun je meer in overeenstemming met je ware zelf, je intuïtie en je eigen pad gaan bewegen. Door je te verbinden met andere gelijkgestemde sisters krijg je niet meer het gevoel dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Je hebt een groep waar je je diepste gevoelens mee kan delen, zodat je helderheid krijgt in wat er leeft in jou. Je voelt je gehoord, gezien en gesteund en dat is super fijn. Het sterkt je om je te kiezen voor jezelf.

Jaarprogramma voor vrouwen start januari 2024

Volg je eigen pad je eigen hart

In twaalf bijeenkomsten gaan we met een prachtige groep vrouwen op reis. Niet naar een ver exotisch land, maar naar je diepste zielenroerselen. Een jaar waarin je op  zoek gaat naar je diepste verlangens, je grootste obstakels, je pijnen en patronen & je mooiste dromen. Om zo te helen en de mooiste versie van jezelf te worden.

Met behulp van de seizoenen, de maan en het ritme van de natuur ga je op zoek naar je eigen ritme. Je onderzoekt waar je diep van binnen naar verlangt. Met lichamelijke expressie, dans, yoga en het delen van wat er in je leeft ontstaat er een helder beeld. Wat wil je loslaten, wat laat je groeien. De verbindende kracht van vrouwen is door de competitieve maatschappij en de verschuiving in wat belangrijk is (geld,macht) in disbalans geraakt. In deze tijd is het belangrijk om weer samen te komen, om kwetsbaarheid en kracht te verenigen in jezelf. Je te openen zodat je de ongeziene stukken van jezelf kunt laten zien. Zo kun je oude patronen en diepe pijnen loslaten en tegelijkertijd je eigen kracht en kwaliteiten gaan voelen en inzetten, om de wereld een stukje mooier te maken.
In deze reis van 12 maanden leren we om de beweging, de flow van het leven te  volgen en zo zal de cursus ook steeds in de vorm vloeien van wat er nodig is in de groep.
Dit jaar is een cadeau aan jezelf om ruimte te maken voor wat echt belangrijk is in je leven.

Deze training is speciaal voor vrouwen die

  • willen starten/ of net gestart zijn met een eigen bedrijf of als ZZP’er die nog niet helemaal weten wat de vorm is waar je mee wil gaan werken
  • een burn- out hebben gehad en een nieuwe weg willen inslaan in het leven
  • hoog-gevoelig zijn en hun eigen pad willen gaan bewandelen
  • het verlangen hebben tot zelfontwikkeling en bewustwording
  • Zelf het verlangen hebben om een vrouwencirkel te starten

12 zondagmiddagen van 13:00u – 17:00u, data volgen

Prijs €920,= of vier termijnen van €230,= Boek je dit unieke programma voor 1 september 2023 dan ontvang je korting en betaal je €880,=.

Wil jij meedoen aan dit unieke jaartraject? Maak dan een afspraak met mij, we kijken in een gesprek of we een klik hebben en wat jij heel graag uit deze bijzondere bijeenkomsten zou willen halen.

Breng jezelf met liefde in beweging