Retraites

Yoga Retraite

Op dit moment is er nog geen yogaweekend gepland. Een individueel retraite kan altijd. We kiezen dan samen een datum en locatie uit. Het weekend of de doordeweekse dagen worden dan speciaal afgestemd op jouw wensen. 

Reviews 

“Ik heb er nooit eerder bij stil gestaan om naar een yoga retraite te gaan, tot Maartje vertelde over dat ze er een zou organiseren. De yogalessen van Maartje zijn op zich al een cadeautje, dus hoe fijn zou zo’n weekend dan worden? In 1 woord, het was fantastisch! Maartje voelt de groep heel goed aan en het was een weekend vol met rust, heerlijke yogalessen, ontspanning, geweldig eten en gezelligheid. In een groep onbekende vrouwen laat Maartje iedereen zich gezien en gehoord voelen en maakt het al snel vertrouwd. Daardoor voelde ik me ook vrij om te doen waar ik zelf behoefte aan had. Ik heb mezelf nog nooit eerder zo’n heerlijk cadeau gedaan en dat zal zeker ook niet de laatste keer zijn! Annette.”

“Wat was de retraite van Maartje fijn. Mooie inzichten, prachtige gesprekken, de goede en liefdevolle begeleiding van Maartje, heerlijke yogalessen en lekker de natuur in …… En dan was er ook nog genoeg ruimte voor lachen en luchtigheid. O ja, laat ik het fantastische vega(n) eten niet vergeten. Kortom ik heb ontzettend genoten! Thanx Maartje. Liefs Ilona.”

“Ik ben in juni op retraite geweest en vond het fantastisch! Ik kijk er met heel veel blijdschap, plezier en rust op terug, en zou me zo weer aanmelden voor nog meer van zulke heerlijke dagen!! Maartje weet precies goed aan te voelen wat er nodig is binnen een groep, en dat maakt haar tot zo’n geweldig mens. Het eten was ook fantastisch en dat mis ik nog elke dag als ik m’n eigen eten sta bereiden. Bedankt! Claudia”

“Voor het eerst mee geweest op een yoga weekend met Maartje. Ik volg al lang lessen bij haar en ik wist dat ze er iets moois van zou gaan maken. Dat is ook zeker gelukt. Het is niet zomaar een yoga weekend geworden met alleen af en toe een yogales, maar een weekend met lekker eten, stilte, mantra zingen, workshops en vrije tijd om te doen wat je wilt. Maartje heeft oog voor wat de groep nodig heeft en voelt ook aan wat je als individu nodig hebt om gezien en gehoord te worden. Het het was een fijn en bijzonder weekend, iets om niet snel meer te vergeten.”

“Het was een perfect weekend waar ik nog veel meer uit heb gehaald dan ik vooraf kon bedenken. Ik dacht “even een weekend yoga te doen”, maar ben met veel nieuwe inzichten thuis gekomen. Maartje is in staat om een veilige sfeer te creëren tussen een groep vrouwen die elkaar helemaal niet kent. En kan iedereen daardoor de diepte in laten gaan, zonder dit te forceren. Daarnaast hielp het heerlijke eten, het prachtige weer en de mooie locatie om het geheel nog bijzonderder te maken. Liefs H.”