Fotoshoot ‘Je stralende zelf’

 

Ken je dat, je maakt een selfie voor een Facebook post, maar je armen zijn te kort om er goed op te staan. Je vraagt je vriend een foto van je te maken voor Insta en hij geeft je na 3 pogingen het toestel weer ongeduldig terug. Je gebruikt de timer voor een foto en je hoofd staat er net niet op. Vervolgens neem je genoegen met een foto die niet echt weergeeft wat je voelt en wat je zou willen laten zien.

Vandaag staat de fotoshoot helemaal in het teken van jou! Met een inspirerende yogales gaan we op zoek naar de passie, het licht en de vreugde die er naar verlangt om te mogen stralen. Daarna gaan we in tweetallen aan de slag. De foto’s kunnen binnen gemaakt worden, maar ook buiten. Je stelt je open naar de ander, laat jezelf zien. Je deelt je passie en vreugde en de ander vangt jou lichtstralen op in een paar authentieke foto’s. Daarnaast ben je fotograaf, luister je naar het verlangen van de ander. Inspireer je de vrouw die voor je staat om zichzelf te laten zien, met al haar innerlijke kracht en vreugde.

Je hoeft voor deze workshop geen fotograaf te zijn. Je kunt deze foto’s gebruiken voor jezelf, je bedrijf of als herinnering aan deze mooie dag. Het wordt een dag vol plezier, verbinding & het delen van je passie. Een dag waarin je mag stralen en elkaar ziet in ware vorm , zonder maskers of sluiers.

Inclusief:
Koffie, thee en lekkers
Een inspirerende yogales
Kleurrijke map, helder geformuleerd wat je mag loslaten en hoe jij vol vreugde en passie jezelf mag laten zien.
Prachtige foto’s op je eigen mobieltje, om je stralende zelf te delen met de wereld
Zondag 20 September 2020 13.00 tot 17.00
Jouw investering in jezelf €50,=
Info en aanmelding Maartje Klijn 06 54954009 of via liefdeinbeweging@live.nl